İzmir İstanbul Taşıma

Ev eşyası taşıma hizmeti insan gücüne dayalı bir hizmet olduğundan eşyası taşınan müşterilerimize mahcup olmamak adına profesyonelleşmiş ekip arkadaşlarımızla yıllardır hizmet vermekteyiz. Ege bölgesi ağırlıklı olarak çalışan firmamız Manisa-İzmir arası parça eşya taşımada da yıllardır hizmet vermektedir. Güvenli hizmet anlayışıyla çıktığımız her yolda birçok defa aynı müşterimizin bizlerle çalışmak istemesi ilk defa bizi tanıyacaklar için iyi bir referans olacaktır. Nakliye sektörü bir çok sektör gibi sözünde durmayan insanlar tarafından kirletilmekte ve verdikleri sözleri tutmayarak bütün firmalara aynı gözle bakılmasına sebep olmaktadırlar. Bunca kirliliğin içinde dürüst ve ilkeli çalışan firmaları aramak zor ama imkansız değildir. Dilerseniz biraz hizmetlerimizden bahsedelim.

Verdiğimiz Hizmetler Nelerdir?
Komple nakliye hizmetinde olduğu gibi  Manisa parça eşya taşımada da verdiğimiz hizmetler aynıdır. Ege bölgesi ağırlıklı olarak çalışan firmamız bu yöndeki eşyaların birleştirerek nakliyesini yapmaktadır. Aynı yöne gidecek olan eşyaların sırasına göre reklam logolu araçlarımıza yerleştirilmesi taşınma esnasında kolaylık sağlayacaktır. Taşınma esnasında verdiğimiz hizmetler kırılacak eşyaların sarılıp paketlenmesi, mobilyaların de-montaj ve montajının yapılması, asılacak eşyaların askılı dolaplara asılması, taşınan eşyaların sigortalarının yapılmasıdır. Vermediğimiz hizmetler ise duvar delme işlemleri ve avize montaj işlemleridir. Taşınma esnasında eşyalar araçtan evin içine kadar getirilip kabaca yerleştirilir.

Yaşanan Sıkıntılar Nelerdir?
Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de bir takım sorunlar yaşanmaktadır. Genellikle nakliye firmaların haksız kazanç sağlamak adına düşük fiyat politikası belirleyip taşınma günü geldiğinde ise fazladan para isteyerek müşteriyi mağdur etmektedirler. Bize göre hiç etik olmayan bu durumu önceden anlama şansı olan siz müşterilerimizin taşınma öncesi iyi araştırma yapması büyük sorunların önüne geçecektir. Zamanında taşınmayan komisyon karşılığında verilen işler, sarılmayan eşyaların hasar görmesi sonucu hasar karşılamayan firmaların müşterilere yaşattığı büyük hayal kırıklığıdır.