İzmir Çeyiz Taşıma

İzmir çeyiz eşyası taşıma hizmetimizden yararlanarak İzmir’den başta İstanbul, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Yalova ve İzmit olmak üzere tüm ülke geneline taşıma imkanı bulabilirsiniz.

Firmamız parça ev eşyası taşıma konusundaki başarısını çeyiz eşyası taşımacılığında da kanıtlamıştır. Türkiye’de profesyonel anlamda çeyiz taşıma hizmeti sunan ilk ve tek nakliye firmasıyız. Çeyiz eşyası taşımacılığı ile ilgili daha detaylı bilgi için www.ceyiztasima.com veya www.sehirlerarasiceyiztasima.com web sitelerimizi inceleyebilirsiniz.

Vip (Özel) Servisiniz Var Mı?
Çeyiz taşımacılığında ister Vip, isterseniz toplu taşıma servisimizden yararlanabilirsiniz. Çeyiz eşyaları hem maddi hemde manevi değeri olan ev eşyaları olduğundan tüketiciler çoğu zaman risk almak istemedikleri için veya kısıtlı bir taşınma süreçleri olduğundan Vip servisten yararlanmak istemektedirler.

Araç Kiralama Hizmeti Sunuyor Musunuz?
Eğer eşyalarınızı kendiniz taşımak istiyor ve bizden panelvan türü bir araç kiralamak istiyorsanız bu hizmeti de sunuyoruz. Bünyemizde bulunan panelvan araçlarımızla eşyanızı kendiniz de taşıyabilirsiniz. Araç kiralama hizmetimize şoför hizmeti de dahildir. Not: Araçlarımız ticari olmasından kaynaklı şoförsüz kiralama hizmeti sunmuyoruz.